PROJEKT TONUS - ZAMBELLI

Centar za zdravlje i ljepotu TONUS zamišljen je kao mjesto za tjelesnu, zdravstvenu, estetsku i kozmetičku dobrobit ljudi pa je kreativna direktorica Mirjana Sindičić okupila znalce i stručnjake od kojih je profesionalnim vodstvom  stvorila timove raznih specijalnosti.

Projekt povezanih stručnosti TONUS – ZAMBELLI razvio se iz prijeke potrebe da neke kozmetičko medicinske tretmane obavi liječnik specijalista ili da nakon obavljenih medicinsko estetskih zahvata, tijekom oporavka posao dovrši Centar TONUS.

STTL1809
IMG_8384

Estetski kirurg, doktor medicine Mario Zambelli u Centru TONUS obavlja sijaset medicinski opravdanih radnji poput; savjetovanja za mezoterapiju, derma pen, derma roler, filler tretmane, radi botox, mezonite za podizanje lica, obavlja lipofit, vađenje masnih stanica, pregledava dojke, radi liposukciju, obavlja preglede i dogovara estetske zahvate.

Dr. Zambelli i mnogi drugi kirurzi i dermatolozi preporučuju Centar za zdravlje i ljepotu TONUS kao idealno rješenje za postoperativnu njegu u koju spada i limfna drenaža, a koja je u Centru TONUS i jedna od terapija za pomlađivanje.

Mirjana Sindičić, kreativna direktorica Centra TONUS i voditeljica stručnih timova, iz svog bogatog iskustva i kao vrhunski stručnjak fizioterapeut, mišljenja je da limfna drenaža (aparatom i ručna) ima brojna blagotvorna i moćna djelovanja na ljepotu, funkcionalnost i zdravlje cjelokupnog organizma. Za pomlađivanje ženama i muškarcima preporučuje ručnu limfnu drenažu pošto ubrzava limfni tok čak dva do tri puta, što izrazito povećava i ubrzava čišćenje organizma, a samim tim i pomlađuje. U Centru TONUS limfna drenaža se primjenjuje i u svim programima regeneracije tijela, anticelulitnim programima, kurama mršavljenja, kod sportskih ozljeda i postoperativno jer značajno ubrzava tijek oporavka. U nekim slučajevima tijelo se oporavi i nekoliko mjeseci prije liječničkih predviđanja.

TONUS – ZAMBELLI