OD ZDRAVLJA KA LJEPOTI

Centar zdravlja i ljepote TONUS smjestio se upravo tamo gdje može najviše pomoći, na zagrebačkoj Radničkoj cesti, broj 32, između poslovnih nebodera, na dohvat menadžerima, poslovnim ljudima, ženama i muškarcima, Vama koji vapite za dobrim, zdravim osjećajem u tijelu, za opuštanjem nakon svakodnevnih radnih napetosti.

TONUS – CENTAR ZDRAVLJA I LJEPOTE

Tijekom 18 godina, gotovo punoljetan, TONUS je stasao na filozofiji koja se iščitava iz samog naziva naše tvrtke ‘centar zdravlja i ljepote’, a razvio se na preporukama. Otkrili su ga poznati hrvatski sportaši profesionalci, preporučili prijateljima i tako u TONUS svraća šarolik svijet političara, znanstvenika, liječnika, medijskih ličnosti i dalje sportaša, svih onih kojima je TONUS prijeko potreban za zdravlje, a u konačnici će biti nagrađeni i ljepotom. Valja naglasiti da tvrtka TONUS ima i svoj brand TONUS, jedinstven u Hrvatskoj i svijetu, a stvorila ga je Mirjana Sindičić, naš vrhunski stručnjak fizioterapije. Pomoglo je dugogodišnje iskustvo i težnja za pomoći najpotrebitijima, osjećaj za ljudsko tijelo i sklad, želja da se uspostavi red u svakom tijelu koje dotiče rukama.

Ono što ćete odmah u TONUSU primijetiti je da se osjećate sigurno. Kod nas vlada neka magija osmjeha i dobrih vibracija pa se ovdje svi brzo i lako opuste. Cijeli naš tim je veoma uigran, ležerni smo i profesionalni, radimo s lakoćom, bez velikih priča, samo se u miru izmjenjujemo, nadovezujemo i sve je veoma ugodno, prijateljski toplo. A kada se naposljetku pogledate u ogledalo i našem zadovoljstvu nema kraja.

Osim zdravo učinkovitih masaža tijela, glave, stopala… njege, pomlađivanja, depilacije, svakodnevno obavljamo i mušku brazilsku depilaciju, trajno uklanjanje dlačica laserom, njegu lica, ruku i stopala, raznim tehnikama i aparatima uklanjamo nepravilnosti i uopće u TONUSU se sve događa u začaranom krugu od zdravlja ka ljepoti i od ljepote ka zdravlju.

Masaže uvijek vode zdravlju, a kada osjetite snagu zdravlja cijelo Vaše lice i tijelo zračit će ljepotom. Sve ostalo što činimo za Vas, sve tehnike njege i estetskih promjena vode ka ljepoti, a kada ljepotu prepoznate na svom licu i tijelu, taj divan osjećaj dat će Vam snage i učinit će Vas zdravima, eto to je filozofija TONUSA.