RUČNA LIMFNA DRENAŽA

Brzi ritam života, višesatno sjedenje, stresne situacije, preskakanje obroka, premalo vode, prirode i sna ostavljaju duboke tragove na licu, tijelu i iznutra, a donose i mnogobrojne tegobe koje se lako mogu riješiti limfnom drenažom.

Limfna drenaža je jednostavna i svima dostupna, a obavlja se bez ikakve posebne pripreme. Brzo izlučuje štetne tvari iz tijela i suvišne tekućine, munjevito dovodi do stanja opuštenosti, prestanka boli i natečenosti, podiže imunitet, štiti živčani sustav. Uklanja sve vrste oteklina i slabosti pa i one uzrokovane zračenjem, opeklinama ili nekim drugim traumama. Pomaže i trudnicama kod otečenih nogu, pomaže kod neuroloških bolesti, nakon operacija, poslije liposukcije, kod problema s lošom cirkulacijom, celulitom, migrenama i bolovima u mišićima.

STTL1332
Ručna limfna drenaža

Za pomlađivanje ženama i muškarcima preporučujemo ručnu limfnu drenažu pošto ubrzava limfni tok čak dva do tri puta, što izrazito povećava i ubrzava čišćenje organizma, a samim tim i pomlađuje. Ručnu limfnu drenažu izvodimo i u svim programima regeneracije tijela i postoperativno jer značajno ubrzava tijek oporavka, u nekim slučajevima tijelo se oporavi i nekoliko mjeseci prije liječničkih predviđanja.

30 min 150 kn