OSTALE MASAŽE

Tonus masaža s manipulacijom i “strechingom”

Ublažava bol i pomaže kod uklanjanja zakočenja vrata, uklještenja, vrtoglavica, glavobolja, otklanja lumbalne tegobe i razne druge simptome, pojačava cirkulaciju u tijelu.

Trajanje: 60 min.
Cijena: 250 – 300 kn

STTL1307-3
Ručna limfna drenaža

Četveroručna masaža

Ta masaža duboko opušta te intenzivno i optimalno stimulira cirkulaciju i limfni sustav, uklanja stres i sve popratne tegobe.

Trajanje: 60 min.
Cijena: 400 kn

Masaža tijela i anticelulitna masaža nogu

Snažan ciljani tretman koji ubrzava eliminaciju toksina i lipolizu, razgradnju masnih stanica na kritičnim zonama, rebalansira vodu u organizmu i stimulira mikrocirkulaciju, a koža postaje napeta, glatka i blistavo zdrava.

Trajanje: 60 min.
Cijena: 250 kn

Parcijalna masaža

Ta masaža zasnovana na biranim akupresurnim metodama prava je blagodat za Vašu kralježnicu. Uklanja bolove i napetost uzrokovane nepravilnim položajima i dugotrajnim sjedenjem. Idealna je za balansiranje kralježnice, kako na fizičkoj tako i na energetskoj razini.

Trajanje: 30 min.
Cijena: 150 kn

Trajanje: 45 min.
Cijena: 170 kn

Trajanje: 60 min.
Cijena: 250 kn

Refleksologija stopala

Prirodna masaža koja stimulira refleksne zone i točke na stopalima kako bi se poboljšala cirkulacija i ohrabrilo tijelo na uspostavljanje prirodne ravnoteže. Idealna je za stres praćen glavoboljama, probleme s nesanicom, umorom te sličnim tegobama.

Trajanje: 30 min.
Cijena: 170 kn

Trajanje: 45 min.
Cijena: 200 kn

Program za trudnice i dojilje – individualni pristup

Lagana masaža na stolcu ili stolu prilagođena stupnju trudnoće i željama trudnica; regenerira, uklanja višak nakupljenih naslaga te izbacuje višak tekućine iz tijela. Individualni pristup i tretmani nakon porođaja pomažu mladim majkama da što prije tijelo dovedu u prvobitno stanje.