TONUS MASAŽA JEDINSTVENA U SVIJETU

TONUS masažu doziramo Vam tako da biste ju voljeli, tako da ju tijelo prepozna, da se otvori i prihvati, da odgovori skladom i dobrim osjećajem. A dobar osjećaj je već zdravlje iza kojeg blista ljepota.

STTL1449

Kreativna direktorica, stručnjak fizioterapeut Mirjana Sindičić o TONUS masaži:
‘… ukoliko puno sjedite, imate stres na poslu ili oboje, mogu se javiti neugodni simptomi poput; tenzijskih glavobolja, lagane vrtoglavice s mučninom… trnu Vam prsti, peku leđa između lopatica… Naš jedinstveni brand, TONUS masaža, već kod prvog tretmana uklanja sve neugodne simptome, a nekoliko TONUS tretmana dovest će Vas do potpunog zdravlja.’

Ako razmišljate učiniti nešto dobro za sebe, bez obzira koje ste dobi i spola, masaža TONUS dovesti će Vaše tijelo, pokrete i misli u potpuni sklad, mogli biste dobiti osjećaj kao da je u Vama zavladao Božanski red i mir.

TONUS je jedinstvena masaža za potpuni sklad, zdravlje i ljepotu tijela, splet drevnih i suvremenih masaža, prožimanje energije, topline, snage i pokreta, a na svakoj osobi je da prihvati onu količinu koja odgovara njenom duhu i tijelu. Prilagođena je svakom tijelu, svakoj osobnosti, svačijem tjelesnom statusu jer se upravo prema stručnoj procjeni i razgovoru s klijentom određuje intenzitet i energetska moć masaže. Već u prvom kontaktu masaža dovodi do dobrog osjećaja koji je dubok i radikalan, za razliku od lošeg osjećaja koji je uvijek ekstreman, zbog kojeg i tražimo pomoć.

STTL1414
Moćna TONUS masaža

Dobar osjećaj u tijelu i duhu, unutarnji red i mir koji se ovom masažom uspostavlja dovodi do zdravlja. Ako spadate u poslovne ljude osloboditi će Vas tjelesnog grča, unutarnje napetosti. Oni koji puno sjede, gledaju u ekrane, ponavljaju iste pokrete rukama, prstima, dobivaju tikove ustima, zubima, oslobađaju se tenzijskih glavobolja s mučninama, a ako vas peku leđa između lopatica i toga se možete trajno osloboditi. Tijelo je sazdano da bi bilo u skladu, a ne obrnuto, stoga mu treba pomoći da se uspostavi red. Ovom se masažom sve pokrene, uspostavi cirkulacija, pročiste tjelesne tekućine; limfa, voda, krv… čak se i misaoni sustav razbistri.

ŽENE 60 min 250 kn

MUŠKARCI 60 min 250 kn