BECOS TERAPIJA POMLAĐIVANJA

U TONUSU imate priliku pomlađivanja čuvenim BECOS tretmanima koje ciljano odabiremo prema tipu Vaše kože, bilo ženske ili muške.

Rezultati su očiti već nakon prvog tretmana, dužine i dubine bora smanje se za ogromnih 40% nakon pet kozmetičkih tretmana i 30 dana kućne njege BECOS proizvodima. Ništa čudno jer u svijetu čuveni BECOS, 30 godina kozmetički lider u Italiji, omiljen među slavnima, koristi zaštićene formule svojih otkrivenih eliksira, revolucionarne aktivne sastojke, metode i tehnologije za potpuno pomlađivanje kože lica i tijela.

BECOS filler tretman pomlađivanja i popunjavanja bora kod žena i muškaraca, alternativa je kirurškom zahvatu pa umjesto da se podvrgnete operaciji sa svim posljedicama i dugotrajnim oporavkom dogovorite BECOS filler tretman popunjavanja bora kojeg preporučuju i dermatolozi. Kirurzi ga preporučuju i kao njegu nakon estetskog zahvata jer trostruko smanjuje vrijeme oporavka, a uvećava rezultate.

STTL1809
Becos

Svjesni činjenice kako svaka koža lica i tijela, bilo ženska ili muška, može imati različite potrebe u TONUSU radimo sa sedam linija za lice s jamstvom potpunog uspjeha jer su tretmani razvijeni kao niz rješenja po mjeri svakoga, a savršene rezultate daju i 4 BECOS programa za tijelo. Tu spadaju tretmani i linije protiv edematoznog, kompaktnog i mekanog celulita te posebni programi za područje struka, trbuha, grudi i protiv strija.

LICE 2h 700 kn

TIJELO 2h 600 kn