MICRONEEDLYNG – HIT TRETMAN POMLAĐIVANJA

MICRONEEDLYNG je svjetski hit tretman pomlađivanja lica i tijela s iznimno dugotrajnim učinkom.

Zašto Vam predlažemo MICRONEEDLYNG? Stoga što intenzivno njeguje kožu; reparira je, puni i stimulira. Žena u dobi od 50-tak godina pravilnim tretmanom popunjavanja bora i vraćanja volumena može „izgubiti“ i do 10 godina.

MICRONEEDLYNG je svjetski hit za pomlađivanje lica, vrata, dekoltea, ruku, tijela, ali i za tretiranje vlasišta zbog ispadanja kose kod muškaraca i žena. Kod svih oblika alopecije kosa ponovno raste.

Microneedlyng
Microneedlyng

MICRONEEDLYNG tretman su s oduševljenjem isprobali svi naši dugogodišnji klijenti. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana jer ova potpuno bezbolna metoda uklanja neumoljive okomite bore oko usta, tamne podočnjake i one napuhnute, zateže konture lica i pomlađuje ruke.

U ovoj terapiji pomlađivanja koristimo veoma cijenjene, snažne i iznimno kvalitetne CYTOCARE filere. O jačini i koncentraciji filera ovisi cjelokupan tretman pomlađivanja. Ukoliko su ampule slabašne i rezultati će biti slabašni. U našim tretmanima svih MEZOTERAPIJA ne štedimo na najvažnijoj komponenti već koristimo 3 različita koncentrata hijaluronske kiseline za svaku dob i za svaki tip kože. Zato i imamo odlične rezultate!

CYTOCARE 502 s 2 mg hijaluronske kiseline služi za potpunu zaštitu i prevenciju mlade kože, 16 mg hijaluronske kiseline u CYTOCARE 516 s lakoćom korigira nepravilnosti, vlaži kožu i čini je elastičnom, dok CYTOCARE 532 s 32 mg hijaluronske kiseline reducira bore i sve nepravilnosti kod zrele i oštećene kože, korigira cjelokupan status kože i usporava cijeli proces starenja.

IMG_9230

Cijena prema dogovoru i statusu lica na besplatnim konzultacijama.